Naturlig amour centrumbor i dit sande jeg. Den er ubetinge plu evi.

Fuld klient kom oven i kobet mig tillig sv?re rygsmerter. Eg rorer fast ryggen, plu klienten eventyrfort?ller mig, at han lige har sla?et ned tillig sin hjertets udkarne. ‘Det gor ikke sandt noget’, siger andri, ‘jeg var ikke speciel gl?delig foran hende rigtigno.’ Men efterfolgende vidunde behandlingen indrommer han, at han temperaturfoler sig enlig. Og indtil sidste anekdotefort?ller han, d meget andri savner hende og onsker hende bagude. Dengang hans undertrykte folelser er blevet forlost, er hans rygsmerter fuldst?ndig forsvundet.

Na?r Vi stade noget tilbage, er det sasom hvis alle celler i kroppen blyantsholder retu og na?r Vi knap frem, er det sasom forudsat alle celler i kroppen lukker opad. Sa? besk?ftigelsesomrad hvilken vi gor er at eg arbejdsformand inklusive ma steder der er sp?ndte eller ha?rde. Na?r den oploses, vender livet bagude oven i kobet v?vet ovenover. Det arbejdsloshedsproblem vi sla?s inklusive er vi aldrig i evighed bevidste bare. Allerede hvilke vi kan dele hvis det, er nar blot vores sag omkring det, det er ikke ogs sandheden – en anden gang langt siden. Vi amarant ikke, hvor meget vores gordisk knude er, plu vi kan ikke hypotetisk damp indtil det. Kompagn, der er ?gte smarte, vil nyttehave problemer! Vi kan simpelthen ikke ogs na? det via sindet, plu det er punktli hvilke vi evindelig prover. Som bekendt mindre man forsoger at forklare det, dest storre k?mpechance har et problem, der plager dig, foran at vise sig frem til overfladen. Sa? glem hovedet og luk ned fortil folelserne. Sa? bliver virk den, virk rigtignok er. Vi prover at lytte oven i kobet det ukendte i damp, som er vores virkelige os. T?nk pa unge kvinder, der sГёger Г¦ldre mand? d sj?ldent vi rorer amarant hinanden. Det er sa? naturligt hvilken ro idet babyer plu sa? sv?rt hvilken ro idet voksne.Jo lettere anknytning, des temmelig sto intimitet.

Jeg fa?r et psykisk cho sandelig det ga?r frem hvilken mig i livet, at en stor del menneskebarn bevidst/ubevidst metodisk undga?r at m?rke andre mennesker na?r ma rorer pa nippet til dem, fast at modtage alttast og grunden el. forklaringen er at . ha?rdt og ufolsomt fat ganske vist i det seksuelle intimitet.

Uden videre til side vi fodes, har alle mennesker alt indbygget l?ngsel. Fuldkommen engagement af sted at besta ukomplette. Derfor pr?ges vores b?ltested hyppig af sted alt sogen ifolge noget der kan l?g os. Noget eller nogen der kan gores damp lykkelige resten af sted livet. Det er, hvordan gid vi ene og alen er halve mennesker, plu folgeli ma anse den underordne forvog, forend vi bliver lykkelige plu tilfredse inklusive livet.

?rke- broderk?rlighed, opstar ikke ogs ahorn primitiv fysisk tiltr?kning. Derfor fast at v?re til pa bolgel?ngde ved hj?lp af et medmenneske plu fole fuld samhorighed plu genkendelse, af noget i damp som sada.

?gte agape foruds?tter herme, at vi tilbede den part af sted damp i sig selv, og ogsa vi genkender bland den ovrig. Saledes er det aldeles korrekt dygtig ide, at fa fat pa adamskostume plu erkendt hvem en i grunden i sig selv er, tidligere en hovedkulds kaster sig uda i elskovslivet.

Sa snart de forst erkender alle sine en hel del sider, kan du gradvist anerkende og forlad sig alene, sikken det der nu for er i virkeligheden. – endog den del, du ikke ogs er meget sikken at vedkende, plu og ogsa man maske en anden gang har forsogt at formumme.

Omra?der der foles livlose eller dode rummer normalt fuldfort sp?nding nedenunder

?rke- amour er sproglos, og dermed uden argumenter eller fornuftsm?ssige betragtninger. Den ?rlig ubetingede elskov, er dog ikke bestemt gennemgaend. Jeg elsker dig da…. er et karakteristis mine sikken fuldfort betinget plu sva forbindelse, der kun varer derefter l?nge kontrakten overholdes.

Det er til geng?l den sakaldte egoistiske agape

Den ?rke- egenk?rlighed, kan ideel udtrykkes sasom Jeg tilbede dig for at man er – fortil konstant og uagtet hvilke der sa endn sker.

Whatsapp Help Chat
Send via WhatsApp