Baksida av underben ar Tinder Select samt kan man forbruka det for att dejta kandisar?

Om ni nagonsin hoppades gallande att ringa mota ett inneperson kungen Tinder befinner sig vi ledsna att tarv saga det, men det kommer nog inte att aga rum nu.

under de senaste decennierna har nate revolutionerat dejting. N behover inte langre florta med manniskor gallande barer eller bli avvisad anlete kontra anlete. Ni kan omedelbart noga uppfora upp din virtuella framtoning samt fylleri den tillsamman selfies tagna i saken da perfekta vinkeln. N kan ocksa leta efter nagon specifik manniska, antagligen mo och med ett modell alternativ akto, om det ar din grej. Skada Tinder, en enormt popular dejtingapp, tillfor nagot unikt mo spelet: swipes.

Nar du letar postumt nagon att salufor villig Tinder sveper du igenom ett obegransad hink med selfies saso appen visar pa din display. Skada det betyder icke att du nog tittar nyligen singel Brad kuk dyka upp forsavit ni rakar ga forbi genom Los Angeles alternativt New York. Tinder erbjuder tydligen en fordold, lockande pla saso ar unik stav “vd:ar, supermodeller samt andra hyperattraktiva/uppatriktade valbargade typer”.

Hur sa befinner sig Tinder?

Anvandarna anvander nagon vanster- alternativ hogersvepning for att valja ljusets partikelkarakta itu andra anvandare och potentiellt passa tillsamman dem. Chattande villig Tinder befinner sig bara tillgangligt mellan tvenne brukare sasom har svept moderat pa varandras ljusets partikelkarakta. Tinder anvands darfor vanligtvis sasom nagon app stav dejtingtjanster. Ar 2014 registrerade Tinder omkring nago gig “swipes” per dag sam producerade typ tolv miljoner matchningar per dag.

Hur sa ar Tinder Select?

Tinder Select ar en version av appen som enbart befinner sig amnad pro medlemmar. Saken dar ar amnad for elitanvandare, saso “vd:ar, supermodeller samt andra hyperattraktiva/uppatriktade typer” eller “kandisar samt folk som utfor sig precis enastaende villig Tinder”, i enlighet me TechCrunch, saso pastar sig ha fatt stund villig bilder som visar funktionen och hurda den fungerar. Det befinner sig inte nago alldeles separat app, inte med framfor e separat alternativ sasom finns i Tinder.

Hurdan funkar Tinder Select?

Mirakel de senaste goka manaderna, tillsammans bor, inneha Tinder bjudit in folk att begagna Tinder Select. Dessa manniskor amna enligt goromal samt tillverka gallande att “nominera” andra att bege sig tillsamman, ehur dom saso nominerats icke kan utse en annan, darfor Tinder icke vill att den exklusiva medlemsfunktionen skal spridas okontrollerat. Det befinner si oklart absolut hur Tinder bestammer vem sasom far ett inbjudan sam vem saso inte tillats det.

TechCrunch spekulerade i att anvandarnas Tinder Elo-poang, e algoritmiskt betygssystem ovan samtliga Tinder-anvandare baserat villig “tusentals sam anyo tusentals” signaler, stoder Tinder att kanna igen attraktiva sam hogprofilerade visa utgivarens webbplats konsument saso kan anlanda i be om nagot darfor att ga tillsammans i Tinder Select. Tinders direkto Sean lang sa nago gang att betyget ick befinner si en matt kungen attraktivitet, inte me en matt pa “onskvardighet” och “mycket svart” med “manga faktorer”.

TechCrunch sager att Tinder Select titta “mycket forbattring ut annu vanliga Tinder nar det innefatt skapa” och age e gradientblatt “S” langst up i appen, darbort vanliga brukare generellt skulle se en flamma. Appen age likasa bla betonin i stallet forut rodgul. Darfor at komma till Tinder Select behover anvandarna enkom vaxla mellan Tinder sam Tinder Select av saken dar overst listen.

Det innebara att varldens snygga folk kan kika samtliga andra snygga persone i sitt block nar dom ar gallande Tinder Select, men nar do vill atnjuta tillgang at ett storre bassang bruten gno – forlata oss, vanliga manniskor – kan do vaxla aterkomst mot vanliga Tinder.

Kan nagon begagna Tinder Select?

Tinder Select age funnits i atminston kuttra sju manader. TechCrunch antydde att Tinder eventuellt aldrig kommer att avisera funktionen officiellt – annu mindre funger ut den at en storre grupp anvandare – alldenstund man forut narvarande befinner si tass forsavit det bota. Odla just n verkar det saso forsavit enkom hogprofilerade, fina personer kan begagna saken dar for att motas kandisar.

Whatsapp Help Chat
Send via WhatsApp