Kan du se forsavitt e ager stangt fran tryta laskvitton?

Laskvitton later avsandaren veta att deras besked ager levererats samt lasts. Dessa meddelanden kommer att visas i meddelandeapplikationen i nagon gestaltning.

Anvandare saso foredrar att overvaka forsvinna meddelanden kommer att profitera laskvitton; andra valjer fasten att releger avta laskvitton darfor att spar nagon viss anonymitet nar de skickar meddelanden.

Svaret pa denna fraga varierar beroende villig vilken ganska itu meddelandetjanst sasom anvands. Las vidare for att instruera dej hurdan du anvander laskvitton i nagon hop itu de mest populara meddelandeapparna som finns tillgangliga.

Hur hane berattar forsavit e age stangt av avta laskvitton

De majoritete storre meddelandeplattformar age en roll for laskvitton, skad ick all gor det flyktig att releger saken da har funktionen alternativt att beskada forsavitt nagon har stangt bruten den gallande sin blad.

iMessage

iMessage aktiverar laskvitton som norm men later konsument acklimatisera forsvinna laskvitton. Ifall du skickar ett sms igeno iMessage mot en annan iPhone ser ni den borgerlig bubblan i chattfonstret. Nedo tittar ni statusen uttalad sasom antingen ‘Skickat’, ‘Leverat’, ‘Last’.

iMessage-installningar medge nyttjare att aktivera laskvitton pro vissa kontakter medan saso dom sta si do avstangda pro andra. Forutsatt att du enbart tittar ordet ‘Leverat’ i gray mirakel meddelandet ni ager skickat, har mottagaren stangt av tryta laskvitton.

(Vill ni veta hurdan du aktiverar alternativt inaktiverar dina laskvitton villig iPhone? Iaktta var handledningsartikel ifall laskvittoinstallningar forut iPhone.)

Meddelanden (Android)

Nago fran dom modernar funktionerna i Android-telefoner befinner sig Rich Communication Services (RCS). Denna roll later Android-anvandare beskada laskvitton sasom liknar Apples iPhone.

Nar n antagligen age chatt (Googles eget n forut RCS) kommer ni antligen att klara av se skrivindikatorer samt laskvitton med do som samt har RCS aktiverat gallande sin telefon.

Tecken

Nagon sluta gums visar att meddelandet togs emot av signalservern. Tva bockar betyder att den age levererats mo mottagaren. Nar dom par bockarna blir borgerli betyder det att mottagaren ager last ditt anslag.

WhatsApp

WhatsApp anvander aven bocksystemet for att framfora meddelandestatus. Detaljerad saso tecke kan ni aven stanga av laskvitton forsavit n vill.

En dyster bock betyder att ditt bud ager skickats. Tva dyster bockar betyder att saken da levererades. Tva bla bockar betyder att meddelandet inneha lasts. Du kan utgiva samt greppa ne meddelandet darfor at betrakta vilken tid det lastes om ni minsann behover det.

Facebook Messenger

Nago borgerli cirkel betyder att ditt bud skickas. Nagon borgerlig rund med ett gumse betyder att saken dar har skickats. En fylld borgerli cirkel med en gumse betyder att saken da ager levererats. Ett profilbild mirakel meddelandet betyder att saken da har lasts.

Facebook erbjuder inte anvandare ett val att stanga av laskvitton inifran applikationen, men det finns losningar forsavit du vill greppa dina meddelandelasaktiviteter anonyma. Las var artikel om releger laskvitton i Messenger.

Telegram

Telegram tillhandahaller tillika laskvitton saso klass samt later de releger do forsavitt n vill. Ett sluta gront gums betyder att meddelandet ager tagits emot, medans par grona bockar betyder att ditt besked age lasts.

Instagram

Instagram DM inneha en valdigt lat laskvittosystem. Ifall ditt besked inneha oppnats; ordet ”Seen” visas nedanfor meddelandet. Om du befinner si i en samtal med atskilliga folk, visas ett ogonikon med med Instagram-namnet gallande personen saso ager sett ditt anslag.

snapchat

Gallande Snapchat, nar ditt anslag nar din korrespondents inkorg, kommer ordet ”Leverat” att visas i appen. Nar dom rentav inneha oppnat meddelandet kommer det att studera ”Oppnat”.

Snapchat medger dig ej att inaktivera mojligheten att kika forsavitt nagon Snap alternativ e meddelande ar oppen, sa ifall n icke vill forbruka nagon perron tillsammans laskvitton, begagna icke Snapchat.

A andra sidan, ifall du vill kommunicera med e som icke tycker om laskvitton skad saso har en Snapchat, kanner till n filippin milf fru absolut nar do oppnade ditt bud i Snapchat.

LinkedIn

LinkedIn erbjuder anvandarna mojligheten att relegera laskvitton. Nar ett anslag inneha lasts visas mottagarens profilfoto under meddelandet. Forsavitt saken dar arme profilbilden ick visas andock personen ager svarat befinner si det gansk att deras laskvitton inneha stangts fran.

Slutgiltiga tankar

Laskvitton befinner si anvandbara forut do som vill forsakra sig om att dom tillat en meddelande nar deras meddelanden ager lasts. Dom verifierar leveransen sam gor dig lugn. Do sta sig de ansvarig darfor at genmale och skota dialog tillsammans saken da andra personen. Anvandningen itu dessa meddelanden kan uppmuntra oss att bevara relationer tillsamman andra persone och avskracka oss av att bege sig eremit och inte interagera tillsammans andra.

Skada flertal konsument foredrar att stanga av laskvitton darfor at spar fa okrankbarhet och innehava mindre forpliktels nar det galler att genmale i tidrymd. Ifall ni vill besiktiga ifall en bruten dina vanner ager stangt bruten laskvitton eller ej, befinner si det enklaste sattet att absolut enkelt avsanda e bud, avvakt pa ett besvarande och kika forsavit n tillats nago ”Sent”-avisering alternativt ej.

Whatsapp Help Chat
Send via WhatsApp