Reducera Facebook-vanner sasom titta de gallande Tinder

Tweak Your Tinder Installningar

Darfor att releger Tinder sallskaplig, bege sig mo dina Tinder-installningar sam vrid vaxeln till Show Me On Tinder umgangesbenagen . Det har kommer att avhalla Facebook-vanner a att loska de villig Tinder. N kommer fast an ej bliva inbjuden ut lokalt heller. Hej, ick igeno Tinder.

N kan ej lat begransa vilka Facebook-vanner n ser gallande Tinder, av Tinder synvinke befinner si det allting alternativt inget. Andock Facebook kan begransa vilka kompisa som titta att n anvander saken dar har appen.

Skrida mo dina Facebook-program installningar genom lanken a vanster sida bruten din newsfeed, klicka darpa gallande Installningar . Eller bringa saken dar igenom Installningar samt sedan Apps . Klicka darpa kungen skrivdo nar n svavar over ikonen Tinder.

Pro det forsta, byta App-synlighet mot blott undertecknad . Det har kommer inte att skifta nagot i Tinder, men det kommer att barrikadera Facebook av att delge stav folk kungen Facebook att n anvander Tinder. Och det befinner si nagot.

Ett annan half behandling

Darpa befinner sig det genomforbar via dessa installningar att reducera saken dar fakta du ger mo Tinder forsavitt din kompisa fortecknin. Avmarkera enkom det borgerlig faltet intill Vantelista. Tyvarr, kommande passage du loggar in i Tinder kommer det att forcera dig att bidraga det tillstandet tillbaka till do. Odl detta befinner si enbart en kortvarig handlin.

I nago utmark varld skulle det likasa befinna nog, andock darfor dina kompisar likasa skanke Tinder tryta Facebook-data, kanner til Tinder att ni befinner si kompisar anda. AsianBeautyOnline Forsavit du ej forandra nagon standpunkt, odla befinner si det.

Reducera Facebook-data saso andra manniskor kan beskada

Det finns nago annan enormt angelagen forhallningssatt for Facebook-program Sa har tar du dan spamprogram och sakerstaller appens sekretess [Weekly Facebook ledtrad] odl har tar ni dan spamprogram samt sakerstaller appens sekretess [Weekly Facebook ledtrad] Apps pa Facebook kan befinna finemang, skada de kan ocksa besta nago egentlig smarta i nacken. A foren sidan finns det anvandbara appar som Spotify eller saso astadkommer det latt att separera tillsammans dej av din musik . Las mer du bo antagligen skiftning samtidigt n befinner si narvarande. under listan ovanfor appar finns en sektion for “Apps Others Use”. Klicka gallande klippa for att justera vilken information ni far dela tillsamman de appar saso dina vanner anvander, exempelvi Tinder.

Sjalv ar det slut objektet jag lamnat klickat pa att vasnas appar veta om sjalv ar online eller ick, for det kan befinna anvandbart i chatprogram fran tredje halft. Annars vill mi inte minsann mina vanners spammiga spelprogram kunna kopiost om mej.

Avsluta dina kompisar Dela din Facebook-data

Det enda sattet att fullkomligt samt hallet avblasa Facebook-vanner bruka Facebook-vanlistor stav intressen alternativt cirklar [Facebook Hack alternativt veckans forslag] bruka Facebook-vanlistor forut intressen alternativ cirklar [Facebook Hack eller veckans tips] Ar Facebook korning n befangd? Do flesta som anvander Facebook titta normalt hemmatningen i sin ofiltrerade design, vilket medfor att de tittar uppdateringar av kompisa, bekanta samt sidor som allihopa klumpade tillsammans samt visade . Las mer a att separera med dig itu att n ar kungen sina kompisa upprakning tillsamman deras appar ar att stoppa allihopa appar a att folja til dina datorer inte. ALLIHOPA. Samt det ar en grandiost kliv.

Men det kan goras. Klicka enkom gallande knappen klippa i avsnittet Apps, Websites sam Plugins och stang itu det laka genom att kora Inaktivera estrad . Forsavitt n astadkommer det kommer du aldrig att kunna logga in gallande nagon app med Facebook ater (tills n vander om saken dar installningen). Sam det innefatta Tinder.

Avlagsna din Facebook-data av Tinder absolut

Beakta att tillika i Facebooks applikationsinstallningar forut Tinder finns det en valmojlighet att kontakta utvecklarna samt vadja forsavitt att ringa all din Facebook-information av Tinder fast. Det skanker dig ocksa e Tinder-anvandar-ID som du kan anvanda for denna utbyte. Det ha ar idealiskt hur sa du skulle revidera n skulle radera ditt Tinder-konto bestaende samt ville att inte ett dyft spar itu ditt konto skulle bibehalla.

Whatsapp Help Chat
Send via WhatsApp