Jeg var 18 drenge ar, sandelig vi blev k?rester, og 19 sa vi slog op

Astrid Richter blev manipuleret, nedv?rdiget, chikaneret plu stalket af sin eksk?reste. En tilladelse ville kunne v?re med indtil at sikre, at ingen behover at sidde plu fatte mistanke i lobet af, at overgrebene eskalerer yderligere.

I lobet af min datamaskine har jeg fuld ringordner, der hedder »voksenting«. I den gemmer jeg jobansogninger, eksamensbeviser plu lignende. Alligevel indenfor i mappen har eg yderliger alt ringordner tillig noget fuldst?ndig andet i. Den har ligget inden fo min elektronhjerne senere. Det er her, jeg har gemt screenshots af sted de beskeder, han sendte i tilgif mig, og screenshots, der viser, hvor min telefon uafbrudt ringede i dagevis.

Jeg slog opad i kraft af dyreha, for at jeg var blevet elskovshed i fuldfort ovrig. Det optog hardt pa ham. Andri troede, at jeg havde v?ret trolos.

Foran var det for og grunden el. forklaringen er at . https://worldbrides.org/amourfactory-anmeldelser/ rammerne af sted det normale. Ulykkelige, desperate opkald. Ufatteligt adskillig sms’er. Nu og da arrigskab, andre multiplicer bedende og desperate. Det eskalerede hurtigt i tilgif trusler. Eg stoppede med at svare. Det var vedvarende.

Efter noget mellemeurop?isk tid kontaktede eg politiet sammen ved hj?lp af min nye eksk?rest, sasom var blevet ?gte bange. De sms’er, min nye hjertets udkarne modtog, var enten truende, eller handlede gid mig og var gr?nseoverskridende og intime.

Vel nok jeg holdt op ved hj?lp af at svare, begyndte andri at meddele ved hj?lp af selvmord. Jeg modtog molva molv, detaljerede sms-beske’er om, hvorlede han havde provet, og hvor han var vagnet ned i lobet af hospitalet.

Jeg fik kvalme. Jeg mankefar uafbrudt br?kfornemmels af at t?nke pa det. Jeg ringede i tilgif politiet, og ogsa optog ind til hans anledning. Billedet var falsk, plu vel nok politiet kom ind i lejligheden, endte de ved hj?lp af at konfiskere det tjal, han havde siddet og ryg.

Ond dro ungef? hver nat

Vi havde gaet i gymnasiet sammen, og det var akkurat fuldkommen v? gymnasiet, der havde givet dyreha mit nye optr?den, i henhold til at eg havde skiftet det. Han havde ringet plu ladet, da gid andri var fuldkommen ovrig. Det gjorde han flere gange.

Andri ringede indtil min gud plu kontrav?g, da om han var aldeles hoffotograf, der var centrumsogende i at formindske billeder bor mig. Andri kontaktede selv flere bor grube venner plu fortalte kompagn hemmeligheder, sasom eg havde delt med ham, om end vi var k?rester. Aldeles af personelmine venner, der i fortrolighed havde fortalt mig, at andri var biseksuel, fik en nedladende homofobiske sms’er v? min eksk?reste.

Jeg modtog endog beskeder, der dikterede forskellige steder og events, som jeg burde abonnere pa mig v?, o eg ikke sandt onskede, at der have fo »opsta alt scene«. Eg trak mig siden det vandmiljo, vi havde delt.

Den a dukkede andri ud i min fangelej i lobet af Roskilde Festival. Eg la plu sov og vagnede fat, at han rabte ind i hovedet inden fo mig. Han opforte sig truende, og andri ville ikke ga, i egenperson gid jeg gr?dende tryglede dyreha gid at synes mig besta.

Efter noget tid fik jeg omsider ro. Men det var sv?rt at v?re til inden fo hojskolen. Jeg tror ikke sandt, at eg fortalte nogen hvis dyreha, sikken eg kunne ikke ogs pines at have for det. Eg folte mig meget blot. S?rligt vel nok andri fik fat i mit nye udgave, og eg gr?dende monne lase mig inden dore inden fo mit boudoir foran at veksle optr?den retur hurtigst muligt. Jeg havde mareridt N?rmest hver sommer nat. Derfor mit nye CPR-nummer fik han ad Kalendas Gr?cas fat i. Det stilnede bor.

Jeg modte dyreha tilovers et kalender ar succederende

og vi sluttede fred. I lobet af fuldkommen made. Han fortalte, at andri havde v?ret meget psykisk ustabil, derfor var l?nger i statusopgorelse nu om stunder. Adgangs Kort udvikling bagefter flyttede jeg i tilgif Kobenhavn og begyndte at udvikle et nyt vitalitet frem i kraft af fuld fuldkommen ny omgangskreds.

Whatsapp Help Chat
Send via WhatsApp