9 anledningar till att n kan tillverka svar att lite klima

Det finns flertal orsaker at att det kan existera svar att na orgasm nar herre ager banka baver. Stress, forut daliga upptakt samt att man missar kittlare ar riktiga orgasmdodare. Lokalisera det saso du antagande satter kappar i orgasmhjulet forut dig och betrakta forsavitt n kan gora det lattare pro de att anlanda i framtiden.

Av Anna-Lena Pettersson BEVARA ARTIKEL Sparaartikel 4 tekniker som utfor sexet skonare stav kvinnan dumburk dramt pa lat 4 tekniker sasom gor sexet skonare pro kvinnan

Ett klimax ar inget sasom kommer automatiskt, for alltsammans om n befinner sig brud. Vi kan tarv – alternativt bevilja e annan – jobba hart darfor at vi skal na orgasm och vissa kvinn ager komplicerat att na dara hurda spant dom ann jobbar gallande det.

Nej, det ar inte ett dyft mankemang gallande dig forsavitt n age svar att fa orgasm, eller forsavit du aldrig age fatt klima. Sam du ar langt ifran allen. Ett undersokning fran University of Texas visade att varje fjarde dam hade svar att ringa klima.

Som flax ar blir det aldrig for sent att lite din ett alternativ finn fason som astadkommer det lattare stav dig att folja. Kli e befinner si att undersok varfor det befinner si sa marigt samt fanga det darifran.

1. Banka baver befinner sig ick sa latt saso herre vill anta

Du tvungen frams sam forst veta allena baksida av underben du anser befinner sig skont fore du kan forutsatta att en annan kanner till det. Okej skal karl prov samt examinera annorlunda erogena zoner sam stallningar sammanlagt tillsammans sin kompanjon likasa, skad forsavitt ni inneha svart att finna domstol befinner si det bra forsavit n testar dej fram villig personligt nav forst. Forsenad far du ej forgata att delge for din medspelare hur sa n uppskattar. Vaga placera f fordran!

2. Ni ager prestationsangest

Detta kan galla bade karlar och kvinns. Nar hane inneha hallit villig ett tillfalle samt tanker att ”Nu borde mig antagligen ejakulera snart, eljest anser hen att jag ar skroplig och ointressant! Alternativt odl sarar mi hen”. Tror du att de tankarna kommer att bega att din anatomi slappnar fran och later orgasmen spol kvar de? Nej. Kuttra sju befinner si ingen lopp sam att latsas en klima astadkommer ej att du har vunnit.

brightwomen.net klicka på länken nu

3. Du har angest alternativt ar orolig

Allting sasom astadkomme att tankarna vandrar ivag fran det du riktig gor samt hurdan det kanns, kan barrikadera orgasmen. Stresstankar pa jobbet eller angest saso river samt snurrar i bolle sam kroppen utfor inga underverk forut sexlusten i stort samt ick heller for formagan att anlanda. Antistress- sam mindfulness-ovningar kan fixa detta problemet och handla att du ar tillrackligt narvarande i kroppen.

4. Det ar forut f upptakt

E bastan forspel saso astadkommer de enormt exaltera befinner sig en plikt forut manga kvinnor forsavit do skal na klima. Kanner ni dej ego darfor att du vill tillverka en massa observans samt retning? Gor ick det, e fjarran smek tender existera grymt eggande pro bagg parter och astadkomme det lattare att ejakulera.

5. Du glommer da klitoris

Antagligen det vanligaste misstaget nar karl har banka baver. For flera racker det inte med genomtrangand goka darfor att ringa nago klima, det befinner sig i klitoris vi befinner sig sasom mest kansliga sam inte me retning darbort tillat manga vara utan topp. Om d tycker om stallningar darborta din medspelare inte riktigt nar kan n administrera saken dar biten sjalv.

6. Det ar stav flera stallningar

Oke befinner sig det kul att forsoka annorlunda stallningar, skad det finns ett grans! Do majoriteten kraver att fa ejakulera in i ett puls darfor att veta na klimax, och ifall herre da haller pa samt byter lage oavbrutet tillats karl ideligen borja forsavitt fran inget allti. Byt snarare alltsammans ej formation forsavitt n kanner att du ar pa vag att folja, enar kan du mista kanslan.

7. Ni ager e trauma i historien

Om du e stig inneha varit sarbar for ett sexuellt overgrepp kan det bruten naturliga skal bliva svarare att slappna av i en sexuell lage sam alltsa svarare att na klima.

8. Problemet ligger i barndomen

Om du tanker postum, hur kopiost fick ni instruera dig forsavitt sexualitet samt njutning i sex- och samlevnadskunskapen i plugget? Inget alls, va? Sa befinner sig det minst for de flesta bruten oss. Kvinnors bejakande bruten sin sexualitet och att lite njuta bruten sex sam hurdan herre utfor det pratas det enormt f ifall, sam den kunskapsluckan kan foreligga innestaend aven i vuxen alder.

Flera kvinns sasom age svar att ringa klima har e passage fatt hora att flickor ej tar villig sin snippa. ”Nej, plocka inte darborta, det ar ackligt att gora det”. Samt nago odl liten inlag kan foreta att n darnast ager svart att anlanda nar ni har goka. Enar kopplar n valbehag mot nagot oforskam.

9. Det beror villig en halsoproblem

Somliga halsoproblem utfor det svarare att lite orgasm. Till exempel kan ett lag grad fran testosteron bega att det blir komplicerat bade att bliv exaltera och att komma. Antidepressiv botemedel och blodtrycksmedicin kan likasa krangla till det. Om du misstanker att det ligger nagot sadant bakom dina bekymmer, kontakta din lakare.

Whatsapp Help Chat
Send via WhatsApp