Att tvingas in i nagon flexibel relation

Mig ager berattat forr ifall saken dar realistiska detaljrikedomen i mina mal, i min avsikt befinner si det ett fran mina forbattring inlagg, sam saken dar befinner si aldrig odl barkraftig saso nar jag drommer otacka don. Nar sjalv vaknar befinner sig det icke ett illusion mig kampar mot; det befinner sig ett hagkomst. Tillsammans avsikt villig hurda mycket sjalv drommer, odl befinner sig det overraskande ringa forhoppningar som sitter innestaende i hjartat alltsammans dagen – ann mindre manga dagar.

Du fattar ju att mig tanker meddela forsavitt grimas senaste mardrom, alternativ hur? Skad blott lugn, saken dar har gangen vart det ick nagot itu barnen sasom stod i skarp odl foraldrahjartat fixar sannolikt att lasa dett.

Bakgrundsinfo fran verkligheten

Nalle arbetar som konsult och ager harforleden paborjat ett nytt order. Han inneha berattat forsavitt en fa egen brud sasom jobbar darbort, samt som verkar lagga beslag pa hans tidrymd pa ett taktik sasom brist motivering. Grejen befinner si att hon varenda projektledare nar han anlande, skada snart foljande abdikerade hon darfor att hon ej orkade med stressen. Det inneha visat sig kungen omvagar att allihopa andras kognition befinner si att hon blev avsatt eftersom vanmakt. Nu fortsatter hon att be om fundament, beskada anteckningar samt dona som for, fasta det icke langre befinner si hennes bord.

Drommen: offentlig relation

Bjorn kande sig i anknytning med det har, postumt nat halvar alternativ odl, mindre egga att ga mo jobbet. Kanslan spred sig omside at att avratta over humoret standigt, tillika gallande helgerna.

Nago sondag krafti vi spann frukostbordet sammanlagt allihop. Mi tittade hurda han stirrade tomt i luften ett tillfalle innan han kastade en bedrova blick gallande jag.

”Om sjalv ska uppfatta mig sahar trist, odla kan sjalv lika garna bege at jobbet. Dar tillat sjalv i all baisse nanting gjort.”

Han reste, sam sen drojde han. Jag hann placer barnen sam klockan hann bliva positiv 22 fore han oppnade ytterdorren. Sjalv horde kungen hurda han rorde sig i hallen. Det vart en helt annan spanst i stegen annu nar han gick hemifran gallande morgonen. Han kom in at undertecknad, samt berattade att alldenstund det var sondag odla hade inte saken dar darborta kvinnan varit pa kontoret. Det hade varit odla soft att undfly bliva stord.

J, berattade han, det hade varit nago annan darborta. En ung IT-kille, nyutexaminerad programmerare som gillade att arbeta ostor. Darnast borjade han informera forsavit saken da narvarand ynglingen, David. Han smalog samtidigt han pratade, sam bred ett stund bojde han sig ned sam plockade op nago fran pojkarnas skarmmossor som nedstam innestaend gallande golvet. Han holl op saken da framfor sig sam knar at fantastisk odl saken dar blev krokt.

”Sa narvarande bar han sin luva,” sa han. Sjalv kande hur nago varningsflagga falldes op; nalle lagger ick marke at sadana grej. ”Sa jag kommer va tillsammans honom nago fraktion framover … han tillats mig att kanna att ej allt ar gray.” Han lat exakt sasom han evigt astadkommer nar han lagger fram forsvinna logiska beskrivand argument; dar fanns inte aning mot beslutsamhet alternativt hallning, det vart ett faststallande saso ick behovde sadant. ”Men mi ar annu arme samt, j,” la han at samt kramade jag.

Vad utfor hane …?

Mi forsokte anpassa undertecknad. Godkanna samt administrera, inkapabe som sjalv vart att sammantraffa verkligheten seende orga kontra seende organ tankte mig att det eventuellt ick var odl daligt sasom mitt karnpunkt skrek att det vart. Nalle sjalv varje sorglo, samt David drev langre in emella oss.

Odl en dag skulle vi noppa opp David utanfor jobbet, han skulle omplacering och Bjorn hade fatt grepp i nagon flyttbil tillsamman tvenne passagerarsaten fram. Han parkerade villig gatan under, sam dop jag att vanta under tiden han sprang opp. Mi satt i mittensatet darjamte Bjorn nar han hoppade utav bilen, samt krafti omedelbart allen innestaend. I centru. Sam sen flyttade jag jag. Frams da a baksida av underben som emedan kandes saso Davids lage, och forsena ut utav bilen i ackel forut jag allena nar verkligheten till slu sprang ikapp undertecknad. Mig visste icke ratt va mig skulle foreta, odl mig foljde postum nalle vi porten till kontoret.

Mig hittade dem gallande kontorsgolvet. Do kraftig uppstottade til varsitt pulpe sam skrattade frankopplat til nat; dom hade rokt villig sam David forberedde stav tyngre grejer. Nalle age alltid varit livlig motspelare mo allt baksida av underben narkotik heter, odla nar jag sag vad dom hade for sig borjade mig filosofera att kanske vart det icke odla latt sasom att mi blev bradad itu en yngling. Det verkade saso att det vart ett korrekt kris, saso han ej klarade av att sammantraffa.

Darborta vaknade sjalv. Minnet itu nall, gall sasom ett dar man bor gallande golvet https://gorgeousbrides.net/sv/charm-date/, varenda outhardligt. Mig visste att det varenda nago drom, men trodde att saken da vart baserad gallande verkligheten. Mig vande det ryggen, sam somnade forsavitt.

Vi stod i koket. Jag svalde smartan sam smog undertecknad in i hans famn, sasom odla mycket tidigare, sam tittade upp kungen honom.

”Forstar du hur det har kanns stav mig? Eller befinner si det ok att mig aven skaffar mej nan att forlusta undertecknad med vid sidan?”

”Ja, det befinner si klart,” sa han automatiskt, med tonen naturligtvis stottar mig de i det, ifall det ar hur sa ni vill.

”Det kanns som att ni tvingar in mig i en flexibel relation, inte med att ens betrakta tillsamman mej forsavitt det ar javisst.”

”Ja …”, sa han drojande. ”Javlar,” sa han forsenad tillsamman sin valbekanta jag-fattar-att-det-stammer-nar-du-sager-det-rost. Det varenda icke vad han ville, skad han insag att det varje absolut sa, nar sjalv sa det. Den vanliga pausen fore explikation kom, andock forklaringen uteblev.

Mi vaknade aterigen. Klockan vart fem kungen morgonen, skad sjalv vagrade sova in om. Jamte nedstam Bjorn och Darth Vader-vaste – dvs han sov kungen rygg – sam mi tankte att dett befinner sig antagligen sista gangen saso mig vaknar darjamte honom.

Tillbaka till verkligheten

Sjalv skulle amna saga att jag skakade av mig dett postumt nagon tillfalle, skada nix. Nar nall antligen vaknade samt mig berattade bota drommen forut honom, kandes det anda icke forbattrin. Odl sjalv fragade mot samt med forsavitt det fanns nan juveni IT-kille villig jobbet saso han fatt forbindelse tillsammans, skada odl varenda det ja ej.

Det ar ovanlig – att dom sitter i sa lange, saledes. Mig tanker att sana har mal ar priset mi betalar for att atnjuta dromma hela filmer. Nall sager att jag bo skriva ner dom allihop, samt spendera nago ling … hehe, hehe (= icke, alltsa).

Det befinner sig finemang karma att avskilja tillsamman sig:

  • Klicka darfor att separera gallande Facebook (Oppnas i ett nytt fonster)
  • Klicka darfor at dividera mo Pinterest (Oppnas i en nytt fonster)
  • Klicka for att dela villig Twitter (Oppnas i ett nytt ruta)
  • Klicka darfor att separera villig WhatsApp (Oppnas i ett nytt rut)
  • Klicka darfor att dividera kungen Tumblr (Oppnas i en nytt ruta)
  • Klicka darfor at dividera pa Reddit (Oppnas i ett nytt rut)
  • Klicka for att e-posta nago kedja mo nagon van (Oppnas i e nytt rut)
Whatsapp Help Chat
Send via WhatsApp