Hur sa ar skillnaden emellan polyamorosa tandem sam par i oppna relationer?

Sattet att manniskor ser relationer borjar forandras. Det finns flertal folk darborta omoder som borjar undersok att monogama forhallanden blott inte matchar stav hur sa de vill hava. Massa itu dessa persone vander sig till polyamory som e fason att tillfredsstalla vad do letar postumt darinnanfo en kondition. Forsavitt n undersoker vad dessa relationer utspela ifall av nyfikenhet, kan du vara nyfiken pa ifall do befinner si dito som inleda relationer. Nar ni ager gravt in i detaljerna kommer ni att patraffa att poly-relationer inneha somliga likheter tillsamman oppen forhalland, men att dom inte ar desamma.

Fatta poly-relationer och vidga relationer

Bagge relationstyperna delar marklig viktiga likheter. Det ett ni bor kunna ar att bade polyforhallanden och bringa forhallanden befinner si typer bruten konsensus inte med monogami. Det befinner sig mojligt att en poly-forhallande likasa kan befinna en oppen affar, andock det finns vissa kritiska skillnader emella do tva. Nar n bra inneha lart de hur sa do befinner si, blir alltsammans meningsfullt.

Poly forhallanden

Polyamory ar en karleksforbindelse darbort ett alternativ bagge partner vill efterstrava love utstot deras forhallande. Dom vill hava mer ann nago partner saso de kommer att intressera sig till gangen. Det utspela ej enkom forsavitt att soka kuttra sju tillsamman andra persone. Det koper om att uppfora genuin band med nago annan manniska och uppratthalla manga karleksrelationer samtidigt.

Vissa polyforhallanden involverar en medlem i forhallandet sasom soker atskilliga partners. Andra kommer att innefatta bagg parter sasom soker efter flertal partners. Det befinner si mo samt med mojligt att de tva partnerna kan ha intima relationer med likadan mannisko, bundenhet gallande de berorda personernas sexualitet. Vissa partners blir kar i en polyamoros individ och kanner inte ett behov itu att forska postumt andra partners sjalva. Det beror i sjalva verket bara kungen individen sam va do vill hava.

Bringa relationer

En offentligt kondition befinner sig avvikande darfor det bara ar e bikt av att nago alternativ bagg personerna i forhallandet vill kolla externa sexuella relationer. Det betyder att en eller bagg medlemmarna i forhallandet antagligen vill mota andra folk, och den framsta motivationen kommer att existera sex. Somlig persone titta inleda relationer som ett fason att grepp sig sexuellt nojda medan saso do aven fortsattningsvis kan emotionellt satsa ekonomisk i sin huvudpartner. Forvantningarna kan dela sig till nar det galler oppna relationer, skada n kan beskada do saso mer sexfokuserade per forklarin.

Hur det bringa forhallandet skall fungera befinner si det sannerligen op mot individerna i relationen att bedoma. Somlig par befinner sig alldeles bekvama med att debattera forsvinna sexliv sammanlagt. Andra tva foredrar att grepp avta sexuella bedrifter utstot forhallandet hemliga. Det beror bara kungen om att kanna till vad din delagare utfor kommer att handla dej upprord alternativt fa dig att existera sotis. Detta ar nagot sasom paret bord dryfta fore herre inleder bestammelse stav oppna forhallanden.

Dessa typer itu relationer tilltalar somlig persone darfor de ar mindre begransande ann monogami. Somliga persone kanner att monogami hindrar dem a att veta sluta upp bakom tryta hjartan redigt. Forsavitt ni age marigt att bibehalla plikttrogen darinnanfor en monogamt forhallande, kan nagot som polyamori alternativt ett oppet kondition behaga dej. Detta betyder ej att polyamorosa individer eller folk i bringa relationer befinner sig illojala.

Folk sasom promenera in i en icke-monogamt kondition kommer aven fortsattningsvis att veta träffa Indiska kvinnor exponera sin primara medspelare karlek sam trohet. Det befinner si annorlunda ann do flesta sasom bara inneha kunnand fran monogama forhallanden skulle rakna med sig. Dessa typer av relationer astadkomme det genomforbar pro persone att utrona avta emotioner utstott att bara vara begransade till ett indivi. Det har befinner sig ej saken da art av relation sasom kommer att rulla allma, men ej heller monogami. Det handlar om huruvida ni vill soka lov alternativ kuttra sju tillsamman manga partners alternativ om nagon indivi racker stav de.

Whatsapp Help Chat
Send via WhatsApp